Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
PortalkucharskiPlatynowy Szef Kuchni (6855)

Surówka z kapusty białej (włoskiej) rzodkwi i śmietany

Najlepiej użyć czarnej rzodkiewki

Składniki:
  • kapusta włoska, 35 dag
  • rzodkiew (pęczek), 1 szt.
  • szczypiorek, 1 szt.
  • cebula, 5 dag
  • śmietana, 12 dag
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • sok z cytryny, 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Śmietanę przyprawić solą, cukrem i kwasem, połączyć z uprze­dnio poszatkowaną i posoloną kapustą. W ostatniej chwili roz­drobnić czarną rzodkiew i wymieszać z surówką. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650