Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Kasza manna rozklejana, na gęsto Kasza manna.jpg
Kasza manna rozklejana, na gęsto
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
marcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)

Kasza manna rozklejana, na gęsto

Podawać na słodko z masłem, sokiem owocowym lub sosem wa­niliowym, jako danie kolacyjne albo jako deser do obiadu

  • idealne dla dzieci
Składniki:
  • mleko, 300 ml
  • woda, 1 szkl.
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 2 łyżk.
  • masło, 2 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Mleko zagotować ze szklanką wody, solą, cukrem i tłuszczem. Wsypać mieszając kaszę i ugotować. Polać owocami z kompotu. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650