Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
marcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)

Kasza kukurydziana na gęsto

Podawać do kwaśnego mleka lub jako dodatek do drugiego dania

Składniki:
  • kasza kukurydziana , 20 dag
  • sól, 1 szczypta
  • słonina, 7 dag
  • cebula, 5 dag
  •  
Sposób przygotowania

Kaszę ugotować dodając 5 szklanek wody. Słoninę pokrajać w kostkę, stopić. Skwarki włożyć do kaszy, na pozostałym tłuszczu podsmażyć pokrajaną cebulę na jasnozłoty kolor. Kaszę polać tłuszczem z cebulą. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650