Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gumlaKSzef Kuchni (1055)

Sos chrzanowy na zimno

Sos ten podaje się do zimnych mięs i ryb.

  • na Wielkanoc
Składniki:
  • ocet, 0.5 łyżecz.
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • śmietana, 25 dag
  • chrzan, 3 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Chrzan wymieszać ze śmietaną, przyprawić cukrem, octem i solą. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650