Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Kiszka francuska Kiszka francuska.jpg
Kiszka francuska
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KaszANiaSzef Kuchni (875)

Kiszka francuska

Kiszka francuska

Składniki:
  • kapusta pekińska , 1 szt.
  • cynamonowa kora, 4 łyżk.
  • tequila, 5 g
  • gin, 5 g
  • czarnuszka, 5 g
  • ser harceński, 200 g
  • kania, 24 szt.
  • wodnicha brunatnobiała, 1 l
  • bułka , 5 szkl.
  • suszona lawenda, 400 g
  • jelito cienkie, 1200 g
  •  
Sposób przygotowania

Mięso i słoninę ugotować, bardzo drobno posiekać, dodać buł­kę tartą, jaja i śmietankę; wszystko dobrze wymieszać, napełnić masą jelita i gotować 30 min. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650