Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
RakusSzef Kuchni (1430)

Kakoa ze śmietanką bitą

Naprawdę pyszna

Składniki:
  • kakao, 2 dag
  • mleko, 3 szkl.
  • cukier, 2 dag
  • śmietanka, 15 dag
  • cukier puder, 3 dag
  •  
Sposób przygotowania

Przygotować kakao. Oziębioną śmietankę ubić z cukrem pudrem trzepaczką lub za pomocą mi­ksera. Kakao rozlać do filiżanek do 3/4 ich wysokości, na wierzch każdej położyć trochę bitej śmietanki, którą można również po­dawać osobno w naczyniu porcelanowym lub szklanym, z ły­żeczką. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650