Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Menu Haloweenowe

Zapraszam do dzielenia się przepisami na haloweenowe przysmaki

Śliskie Robaczki

Składniki:

2 opakowania galaretki smakowej (taka w kolorze ametysowym lub szafirowym też wygląda fajnie)
250 ml wody
150 ml wódki
opakowanie słomek


Przygotowanie:

1. Rozpuść zawartość 2 galaretek w 250 ml ciepłej wody. Kiedy wystygną, dolej wódkę.
2. Zbierz słomki razem, zwiąż gumką recepturką, ciasno umieść w wysokim, wąskim naczyniu. Zalej słomki miksturą. Naczynie przełóż do lodówki na kilka godzin, dopóki robaczki nie stężeją.
3. Aby wyjąc robaczki ze słomek, wystarczy je delikatnie wycisnąć z jednej strony. W razie kłopotów, potrzymaj słomki przez kilka sekund pod ciepłą wodą.

http/mojbar.pl/lifestyle/3%20przepisy%20na%20najlepsz%C4%85%20zabaw%C4%99%20Halloweenow%C4%85.htm

Sortuj według: Nazwy Daty

Wątek: Gotowanie / Codzienne menu / Menu Haloweenowe

kotenieniek99 Kuchcik (18) offline
Postów: 3

Czekamy!

Zgłoś naruszenie

Napisano: 20.04.2021 12:20

No to nic, tylko czekać do października
Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650