|
|
Data: 11.02.10
|
|
Kwaśna słodycz
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1816)
|
|
|
|
Data: 11.02.10
|
|
Szybki i łatwy sposób na dobry kompot.
|
|
Srebrny Szef Kuchni (1816)
|
|
|
|
Data: 16.02.10
|
|
Dla każdego
|
|
|
|
|
|
Data: 16.02.10
|
|
Mięty, melissy, rumianku, kwiatu lipy, dziurawca, bratków.
|
|
|
|
|
|
Data: 16.02.10
|
|
Mogą być rownież maliny, poziomki jeżyny...
|
|
|
|
|
|
Data: 16.02.10
|
|
Polecam podawać ze słomką
|
|
|
|
|
|
Data: 16.02.10
|
|
Napój silnie oziębić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Data: 16.02.10
|
|
Zimny najlepszy
|
|
|
|
|
|
Data: 16.02.10
|
|
Wywar posłodzić do smaku.
|
|
|
|
|
|
Data: 16.02.10
|
|
Do picia podawać słomki.
|
|
|
|
|
|
Data: 16.02.10
|
|
Podawać zimny napój jako lemoniadę.
|
|
|
|
|
|
Data: 16.02.10
|
|
Tak jak na truskawki
|
|
|
|
|
|
Data: 16.02.10
|
|
Ja wolę z jabłkami
|
|
|
|
|
|
Data: 16.02.10
|
|
Pić schłodzony
|
|
|
|
|
|
Data: 16.02.10
|
|
Bardzo szybki
|
|
|
|
|
|
Data: 16.02.10
|
|
Podawać z drobno porąbanym lodem i słomką do picia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Data: 17.02.10
|
|
Wyparzone liście herbaty należy usunąć z imbryka przed następnym parzeniem.
|
|
|
|
|
|
Data: 17.02.10
|
|
Pić gorącą
|
|
|
|
|
|
Data: 17.02.10
|
|
Kawę parzoną w termosie można przetrzymywać
|
|
|
|
|
|
Data: 17.02.10
|
|
Może być mleko zamiast śmietanki
|
|
|
|
|
|
Data: 17.02.10
|
|
Podawać razem z fusami
|
|
|
|
|
|
Data: 17.02.10
|
|
Można do niej podać w dzbanuszku bitą śmietankę.
|
|
|
|
|
|
Data: 17.02.10
|
|
Bardzo smaczna
|
|
|
|
|
|
Data: 17.02.10
|
|
Zamiast bitej śmietanki podaje się też oddzielnie słodką śmietankę w dzbanuszku.
|
|
|
|
|
|
Data: 17.02.10
|
|
Naprawdę pyszna
|
|
|
|
|
|
Data: 17.02.10
|
|
Kakao rozlać do filiżanek lub podać w dzbanku.
|
|
|
|
|
|
Data: 17.02.10
|
|
Troszkę inna niż tradycyjna
|
|
|
|
|
|
Data: 17.02.10
|
|
Posłodzić do smaku
|
|
|