Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
RakusSzef Kuchni (1430)

Kakao owsiane

Kakao rozlać do filiżanek lub podać w dzbanku.

Składniki:
  • mleko, 4 szkl.
  • cukier, 4 dag
  • kakao owsiane, 5 dag
  •  
Sposób przygotowania

Mleko zagotować. Do osobnego naczynia wsypać kakao, dodać cukier, wlać niewielką ilość mleka, starannie rozmieszać i wlać do wrzącego mleka. Mieszając gotować ok. 2 min. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650