Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
Lenka86Szef Kuchni (1295)

Surówka - kompot z truskawek

Surówkę sporządzić na godzinę przed podaniem.

Składniki:
  • truskawka, 50 dag
  • cukier, 20 dag
  • woda, 0.5 l
  •  
Sposób przygotowania

Zagotować wodę iż cukrem, ostudzić. Truskawki obrać z działek kielicha, starannie wypłukać, osaczyć, włożyć do kompotiery, zalać syropem. Surówkę sporządzić na godzinę przed podaniem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650