Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
Lenka86Szef Kuchni (1295)

Maliny z cukrem i śmietanką

Malinowe lato.

Składniki:
  • malina, 1 kg
  •  
Sposób przygotowania

Maliny przebrać, wyłożyć na cedzak, opłukać starannie pod słabym prądem bieżącej wody, osaczyć. Układać warstwami na szklanej salaterce, przesypać cukrem, położyć w chłodzie. Podawać z cukrem i z bitą śmietanką kremową, słodką śmietanką z lodu, śmietaną kwaśną. Przygotować na pół godziny przed podaniem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650