Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
Lenka86Szef Kuchni (1295)

Bryndza owcza z sardynkami

Wspomnienie górskich wycieczek.

Składniki:
  • sól, 1 szczypta
  • sardynka , 3 szt.
  • mielona papryka, 1 szczypta
  • masło, 5 dag
  • bryndza , 20 dag
  •  
Sposób przygotowania

Masło rozetrzeć w misce, dodawać po trochu bryndzę i sardynki z ośćmi i oliwą, całość utrzeć na gładką masę, przy końcu dodać soli i papryki do smaku. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650