Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
Lenka86Szef Kuchni (1295)

Ser z byczkami

Dla byczków.

Składniki:
  • sól, 1 szczypta
  • szczypiorek, 2 dag
  • śmietana, 5 dag
  • ser biały, 15 dag
  • byczki w puszce, 0.5 dag
  •  
Sposób przygotowania

Ser rozetrzeć na pulchną masę dodając śmietanę, byczki wraz z sosem. Masę przyprawiać solą i doprawić krajanym szczypiorkiem. Można ją podać na listkach sałaty zielonej. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650