Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
Lenka86Szef Kuchni (1295)

Ser z piklingiem

Piklinga obrać ze skóry i ości.

Składniki:
  • ser biały, 15 dag
  • śmietana, 5 dag
  • pikling, 1 szt.
  • cebula, 3 dag
  • sól, 1 szczypta
  • mielona papryka, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Piklinga obrać ze skóry i ości, mięso rozetrzeć. Ser rozetrzeć na pulchną masę dodając śmietanę i roztarte mięso piklinga. Cebulę drobno pokrajać, włożyć do masy wraz z solą i papryką. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650