Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
Lenka86Szef Kuchni (1295)

Ser z listkami macierzanki

Coś nowego.

  • Liczba porcji: jedna
Składniki:
  • ser biały, 25 dag
  • śmietana, 10 dag
  • liście macierzanki, 4 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Delikatne, młode łodygi macierzanki z listkami (zebrane przed ukazaniem się pąków kwiatowych) starannie opłukać, otrząsnąć z wody i drobno pokrajać. sólTwarożek wymieszać bezpośrednio przed podaniem z dodatkami i lekko osolić. Do sera dodać tylko tyle śmietanki, aby masa dała się łatwo rozsmarować. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650