Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Jajecznica naturalna ze szczypiorkiem jajówka.jpg
Jajecznica naturalna ze szczypiorkiem
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
Lenka86Szef Kuchni (1295)

Jajecznica naturalna ze szczypiorkiem

Szczypiorek dodajemy w trakcie smazenia kub po usmażeniu.

  • Sposób przygotowania: smażone
Składniki:
  • jajka, 10 szt.
  • słonina, 5 dag
  • sól, 1 szczypta
  • szczypiorek, 3 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Jaja wylać ze skorupek do garnuszka, dodać sól, wodę i krajaną zieloną pietruszkę i rozmieszać widelcem na jednolitą masę, nie ubijając jej. Do masy przy mieszaniu dolewać po trochu wody. Do rozmieszanej masy jajecznej dodać krajany drobno szczypiorek lub jajecznicę posypać szczypiorkiem już po usmażeniu. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650