Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
Lenka86Szef Kuchni (1295)

Jaja półtwarde lub w koszulkach na gorąco do sosów

sos wg uznania

Składniki:
  • jajka, 10 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Ugotować jaja w koszulkach lub na półtwardo i jeszcze gorące obrać ze skorupki. Ułożyć i podawać na półmisku, oblać gorącym sosem. Podawać z makaronem, ryżem, kaszą krakowską, ziemniakami. Sosy do wyboru: cytrynowy, chrzanowy, pomidorowy, koperkowy, szczypiorkowy, grzybowy. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650