Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
Lenka86Szef Kuchni (1295)

Jaja półtwarde lub w koszulkach

Podawać na gorąco do ulubionych sosów.

Składniki:
  • jajka, 10 szt.
  • sos grzybowy, 0 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Ugotować jaja w koszulkach lub na półtwardo i jeszcze gorące obrać zeskorupki. Ułożyć i podawać na półmisku, oblać gorącym sosem. Podawać z makaronem, ryżem, kaszą krakowską, ziemniakami (do sosu chrzanowego i koperkowego,pomidorowy, szczypiorkowy). 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650