Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
Lenka86Szef Kuchni (1295)

Jajo sadzone na boczku

Zapach boczku rozchodzi się po calym domu

Składniki:
  • boczek wędzony, 30 dag
  • jajka, 10 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Boczek pokrajać na płatki, ułożyć na dnie patelni i: powoli wytopić, uważać, aby się nie zrumienił, powinien pozostać soczysty. Na każdy płat boczku, ułożyć jedno jajo, posypać solą i powoli smażyć. Gdy białko się zetnie zaraz, podawać na tej patelni, na której jaja się smażyły. Podawać z chlebem razowym sitkowym i pytlowym. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650