Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)

Surówka z pomidorów ze śmietaną i musztardą

Naprawdę fajna

Składniki:
  • cebula, 3 dag
  • szczypiorek, 2 łyżk.
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • pomidor, 1 kg
  • śmietana, 15 dag
  • musztarda, 3 dag
  •  
Sposób przygotowania

Pomidory opłukać, pokrajać w krążki ostrym nożem, ułożyć rzędami na półmisku, oprószyć solą. Sporządzić sos: do śmietany dodać musztardę, soli i cukru do smaku. Cebulę drobno posiekać, pomidory polać sosem, posypać cebulą lub szczypiorkiem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650