Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)

Surówka z głąbików krakowskich

Coś dla fanów głąbików kiszonych

  • Czas przygotowania: do 15 min
  • Stopień trudności: Łatwe
Składniki:
  • głąbik kiszony, 50 dag
  • koper, 1 szt.
  • olej, 2 dag
  •  
Sposób przygotowania

Głąbiki kiszone pokrajać w krążki, wyłożyć na salaterkę, posypać zielonym koperkiem, drobno krajanym, skropić olejem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650