Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
czygrysekSzef Kuchni (1280)

Deser bananowo-karmelowy

Deser bananowo-karmelowy

Składniki:
  • banan, 1 szt.
  • bita śmietana, 1 szt.
  • budyń waniliowy, 1 szt.
  • płatki kukurydziane, 1 szt.
  • karmel, 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Budyń ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Płatki kukurydziane-najlepiej crunchy wielozbożowe wsypać do salaterek. Następnie układać kolejno warstwami: budyń waniliowy-banany-bita śmietana-trochę crunchy - można to polać odrobiną miodu-budyń-banany-bita śmietana. Na wierzch posypujemy crunchy i polewamy sosem karmelowym. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650