Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

domowe toffifee pobrane.jpg
domowe toffifee
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
dominika13337Młodszy Kucharz (275)

Domowe toffifee

Moje ulubione toffifee <3

  • Czas przygotowania: ponad godzinę
  • Stopień trudności: Łatwe
  • Pora dnia: Przekąska
  • Sposób przygotowania: pieczone
  • Liczba porcji: jedna
Składniki:
  • mleko skondensowane, 1 szt.
  • orzechy laskowe, 0 uncja
  • czekolada mleczna, 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Mleko gotować przez 3 godziny w wodzie. Wyjąć, odczekać 15 minut, otworzyć i porozlewać do foremek.W każdą dziurkę zalaną karmelem wcisnąć 1 orzech. Wstawić na 2 godziny do lodówki.Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i nalać na orzechy. Wstawić znowu na 2 godziny do lodówki. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650