Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się






Zapisz jako PDF

Pasta z makreli Pasta z makreli.JPG
Pasta z makreli
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
klosek1981Młodszy Kucharz (250)

Pasta z makreli

Smaczny i łatwy w przygotowaniu dodatek do kanapek.

  • Czas przygotowania: do 30 min
  • Stopień trudności: Łatwe
  • Pora dnia: Kolacja
  • Sposób przygotowania: wędzone
  • Liczba porcji: cztery
Składniki:
  • makrela , 1 szt.
  • cebula, 2 szt.
  • keczup, 3 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Usuwamy ości i rozdrabniamy wędzoną makrelę średniej wielkości. Kroimy drobniutko 2 średnie cebulę i wrzucamy do ryby. Dokładamy do mieszanki 3 łyżki keczupu i dokładnie mieszamy. Wstawiamy do lodówki na 2-3 godziny i wcinamy na kanapkach albo jako dodatek. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 4620
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650