Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
daruniaa22Kucharz (500)

Drobiowe a la schabowe

RADAPodawać z puree ziemniaczanym i sałatką z kapusty pekińskiej.

Składniki:
  • filet z kurczaka, 0 uncja
  • ser żółty, 0 uncja
  • pieczarka, 300 g
  • sól, 0 uncja
  • mąka , 0 uncja
  • bułka tarta , 0 uncja
  • jajka, 1 szt.
  • mielony pieprz, 0 uncja
  •  
Sposób przygotowania

1) Pieczarki kroimy i smażymy, doprawiamy.2) Filet z kurczaka myjemy, kroimy w plastry, rozbijamy, panierujemy i smażymy.3) Na kotlety nakładamy łyżkę pieczarek i plaster żółtego sera. Podsmażamy na patelni, aż roztopi się ser. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650