Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 4.3
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
SzalonyKucharzKuchcik (57)

Orzechy włoskie w miodzie

Wspaniałe danie dla miłośników orzechów włoskich.

  • Czas przygotowania: do 15 min
  • Stopień trudności: Łatwe
  • Pora dnia: Przekąska
  • Sposób przygotowania: smażone
  • idealne dla dzieci
Składniki:
  • orzechy włoskie, 150 g
  • miód, 1 łyżk.
  • masło, 1 łyżecz.
  •  
Sposób przygotowania

Na patelni rozsmarować masło. Następnie równomiernie nasypać orzechy i polać je miodem. Smażyć ok. 5 minut.Smacznego 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650