Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Jajka faszerowane szprotkami i pietuszką CIMG3723.JPG
Jajka faszerowane szprotkami i pietuszką
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KutakNaOtroZłoty Szef Kuchni (4246)

Jajka faszerowane szprotkami i pietuszką

Naprawdę dobre!

  • Czas przygotowania: do 30 min
  • Stopień trudności: Łatwe
  • Pora dnia: Kolacja
  • Sposób przygotowania: gotowane
  • Liczba porcji: więcej
  • idealne dla dzieci
  • na Wielkanoc
Składniki:
  • jajka, 10 szt.
  • natka pietruszki, 1 szt.
  • szprotki w oleju, 2 szt.
  • majonez, 4 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Gotujemy jajka na twardo. Wyjmujemy żółtka. Szprotki rozdrabniamy z żółtkami (mikser, widelec) i pokrojoną drobno pietruszką - dodajemy majonez i pieprz - sól do smaku. Nakładamy farsz do jajek, dekorujemy pietruszką i podajemy.  


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650