Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Zur żur.jpg
Zur
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
BrownySrebrny Szef Kuchni (2650)

Zur

Zur

  • na Wielkanoc
Składniki:
  • ---, 1.5 szkl.
  • ---, 1 l
  • chleb pałnoziarnisty, 1 szczypta
  • ---, 1 szczypta
  • sól, 1 szczypta
  • cebula, 2 szczypta
  • czosnek, 1 szczypta
  • sos sojowy, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

1.5 cup wholemeal flour pour 1 liter of boiled lukewarm water, add a crust of wholemeal bread, leave for 4 days in a warm room, covered with gauze. Strain and refrigerate. Cut potatoes and pour boiling water boil, add salt, pour the leaven, add the onions stewed in oil. Zur spice with pounded garlic cloves of garlic, soy sauce. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650