Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Burgery wołowe burger.jpg
Burgery wołowe
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 4
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KutakNaOtroZłoty Szef Kuchni (4246)

Burgery wołowe

Danie w szczególności przypadnie do gustu dzieciom. Świetnie nadaje się również na grilla.

  • Czas przygotowania: do 30 min
  • Stopień trudności: Łatwe
  • Pora dnia: Obiad
  • Sposób przygotowania: smażone
  • Liczba porcji: trzy
  • idealne dla dzieci
Składniki:
  • mielone mięso, 50 dag
  • jajka, 1 szt.
  • koperek, 3 łyżk.
  • sól, 1 szczypta
  • pieprz kolorowy, 1 szczypta
  • suszony majeranek, 1 łyżk.
  • oregano, 1 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Mieloną wołowinę połączyć z jajkiem, koperkiem, solą, pieprzem i przyprawami. Wymieszać. Zrobić cienkie burgery i smażyć na patelni aż mięso będzie gotowe. Można również usmażyć na grillu. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650