Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
rafik80Srebrny Szef Kuchni (2006)

Fasola szparagowa w sosie pomidorowym

Można doprawić zieleniną

Składniki:
  • fasola, 20 dag
  • cebula, 5 dag
  • olej, 1 dag
  • przecier pomidorowy, 2 dag
  • sól, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Cebulę pokroić i dusić z dodatkiem mąki na złoty kolor. Fasolę pokroić na kawałki, dodać do cebuli — posolić. Jeśli trzeba, polewać małą ilością wody. Gdy fasola jest już miękka, dodać przecier pomidorowy i wody tyle, aby otrzymać odpowiednią ilość sosu. Doprawić do smaku, dodać pokrojoną natkę. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650