Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
rafik80Srebrny Szef Kuchni (2006)

Fasola szparagowa

Ważne żeby obrać z żyłek

Składniki:
  • fasola szparagowa, 0.5 kg
  • masło, 5 dag
  • sól, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Obraną z żyłek fasolę zalać gorącą ogoloną wodą i ugotować. Gdy już miękka, starannie odcedzić, przestudzić. Wlać do płaskiego rondla kilka łyżek gorącej wody, masło, włożyć całą lub poszatkowaną fasolę i potrząsając ciągle rondlem, rozgrzać szybko tak, alby się ta odrobina wody wygotowała. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650