Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
rafik80Srebrny Szef Kuchni (2006)

Fałszywy móżdżek

Muszę przyznać, że oryginalna nazwa

Składniki:
  • cebula, 6 dag
  • olej, 3 dag
  • drożdże, 1 dag
  • białka, 2 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Średniej wielkości cebule usiekać, usmażyć na patelni w dwóch łyżkach oleju, nie rumieniąc. Dołożyć do tego drożdży, a gdy się rozpuszczą, wymieszać z dwoma białkami. Dodać soli i pieprzu do smaku, dusić jeszcze razem i przez minutę. Gdy potrawa gotowa smakuje tak samo, jak prawdziwy móżdżek wieprzowy. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650