Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
rafik80Srebrny Szef Kuchni (2006)

Surówka z marchwi i porzeczek

Na dobrą sprawę obojętne jakiego koloru porzeczka

Składniki:
  • marchew, 40 dag
  • porzeczka czerwona, 12 dag
  • śmietana, 125 ml
  • sól, 1 szczypta
  • pieprz, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Marchew umyć, obrać i zetrzeć na tarce o drobnych otworach. Porzeczki umyć, rozetrzeć i dodać do marchwi. Surówkę wymieszać ze śmietaną, doprawić do smaku solą i pieprzem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650