Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
fanthomasSzef Kuchni (1060)

Kompot z jabłek (gruszek)

Ugotowany i lekko przestudzony kompot przelać do salaterki lub małych kompotie­rek i podawać ochłodzony.

Składniki:
Sposób przygotowania

Zagotować 3 szklanki wody z cukrem, goździkami i cynamonem. Owoce umyć, obrać, usunąć gniazda nasienne, pokrajać na cząstki, wrzucić do lekko wrzącego syropu, zagotować. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650