Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
iva78Kucharz (795)

Jaja z czarną rzodkwią i sałatą

Szybko i smacznie

  • Czas przygotowania: do 15 min
  • Stopień trudności: Łatwe
  • Pora dnia: Przekąska
Składniki:
  • jajka, 6 szt.
  • czarna rzodkiew, 2 szt.
  • sałata, 2 szt.
  • oliwa, 0.25 szkl.
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Jaja ugotować na twardo i pokrajać w talarki, rzodkiew obrać i również pokrajać, sałatę umyć, osuszyć w ściereczce i poszarpać na kawałki. Wszystko wymieszać i zalać sosem, przyrządzonym z oliwy i octu winnego, przyprawionym solą i cukrem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650