Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gabi74Kucharz (635)

Surówka z kapusty czerwonej w majonezie

Przybrać gałązkami zielonej pietruszki.

Składniki:
  • czerwona kapusta, 20 dag
  • jabłko, 10 dag
  • cebula, 5 dag
  • majonez, 15 dag
  • sól, 1 szczypta
  • natka pietruszki, 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić, poszatkować, lekko posolić. Jabłka umyć, obrać, zetrzeć na tarce. Cebulę pokrajać w drobną kostkę. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem (garmażeryjnym lub własnej roboty), ułożyć na szklanej salaterce. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650