Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gabi74Kucharz (635)

Surówka z kapusty włoskiej w majonezie

Pomidor, najlepiej malinówka

Składniki:
  • kapusta włoska, 40 dag
  • majonez, 0.25 l
  • pomidor, 1 szt.
  • natka pietruszki, 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić, opłukać, poszatkować, lekko posolić, wymieszać z ma­jonezem (garmażeryjnym lub własnej roboty), ułożyć na szklanym półmisku, przybrać talarkami pomidorów i gałązkami zielonej pietruszki. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650