Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gabi74Kucharz (635)

Sałata głowiasta ze szczypiorkiem i koperkiem

Posypać siekanym szczypiorkiem i koperkiem.

Składniki:
  • sałata, 3 szt.
  • szczypiorek, 1 łyżk.
  • posiekany koper, 1 łyżk.
  • śmietana, 15 dag
  • sól, 1 szczypta
  • ocet, 1 łyżecz.
  • cukier, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Sałatę opłukać, oczyścić, podzielić na części, osaczyć, ułożyć na salaterce. Po wierzchu polać śmietaną doprawioną do smaku cukrem, solą, octem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650