Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gabi74Kucharz (635)

Mizeria z ogórków ze śmietaną

Raz, dwa, trzy... gotowe

  • Czas przygotowania: do 15 min
  • Stopień trudności: Łatwe
Składniki:
  • ogórek , 40 dag
  • posiekany koper, 1 łyżk.
  • cukier, 1 szczypta
  • sól, 1 szczypta
  • ocet, 1 łyżecz.
  • śmietana, 15 dag
  • kwasek cytrynowy, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Ogórki umyć, obrać, poszatkować lub zetrzeć na grubej tarce. Śmietanę wymieszać z solą, cukrem i octem. Ogórki ułożyć na salaterce, zalać śmietaną, posypać siekanym koperkiem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650