Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gumlaKSzef Kuchni (1055)

Surówka z roszponki lub endywii

Polecam

Składniki:
  • roszponka, 30 dag
  • olej, 3 łyżk.
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • ocet, 1 łyżecz.
  •  
Sposób przygotowania

Sałatę zimową roszponkę opłukać pod bieżącą wodą, oczyścić, otrząsnąć z wody, podzielić na części. Ocet rozcieńczyć wodą, wymieszać z solą i cukrem, polać sałatę, wymieszać, skropić olejem. Ułożyć na szklanej salaterce. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650