Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gumlaKSzef Kuchni (1055)

Surówka z rydzów kiszonych

Ułożyć na półmiseczku szkla­nym, przybrać krążkami cebuli.

Składniki:
  • pieprz, 1 szczypta
  • olej, 3 łyżk.
  • cebula, 8 dag
  • rydze kiszone, 40 dag
  •  
Sposób przygotowania

Z kiszonych rydzów usunąć cebulę i pieprz, pokrajać je w cienkie paski. Cebulę obrać, pokrajać w drobną kostkę. Rydze ułożyć na salaterce, po­sypać cebulą i pieprzem, skropić olejem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650