Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gumlaKSzef Kuchni (1055)

Sałata głowiasta z olejem

Skropić olejem

Składniki:
  • sałata, 3 szt.
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • cytryna, 1 szt.
  • olej, 4 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Sałatę opłukać pod bieżącą wodą, oczyścić, podzielić na części, odsączyć z wody. Ocet rozcieńczyć wodą i przyprawić solą i cukrem. Polać nim sałatę na salaterce i wymieszać. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650