Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Czekolada czekolada.jpg
Czekolada
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
ewciaSzef Kuchni (850)

Czekolada

Czekoladę można połączyć z żółtkiem utartym z cukrem.

Składniki:
  • wanilia, 2 łyżecz.
  • cukier, 3 dag
  • czekolada gorzka, 8 dag
  • mleko, 1 l
  •  
Sposób przygotowania

Rozgrzaną czekoladę wymieszać z kilkoma łyżkami zimnego mleka, wlać do reszty wrzącego mleka, zamieszać, osłodzić do smaku i zagotować. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650