Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
maQSzef Kuchni (1180)

Mizeria z octem

Skropić octem

Składniki:
  • ogórek , 40 dag
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • posiekany koper, 1 łyżecz.
  • ocet, 1 łyżecz.
  •  
Sposób przygotowania

Ogórki umyć, obrać, cienko poszatkować. Ułożyć na szklanej salaterce oprószyć solą, cukrem, koperkiem, skropić octem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650