Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
iva78Kucharz (795)

Marchwianka

Podawać na gorąco z chlebem.

Składniki:
  • marchew, 0.5 kg
  • ziemniak, 0.5 kg
  • pietruszka, 7 dag
  • golonka, 1 kg
  • sól, 1 szczypta
  • pieprz, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Obrać marchew, kartofle, pietruszkę. Marchew i kartofle można przekroić na połowę. Do tego wrzucić mięso z golonki. Wszystko gotować do miękkości, pod koniec dodać soli, pieprzu. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650