Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Zrazy z masą z wątróbki Zrazy z masą z wątróbki.jpg
Zrazy z masą z wątróbki
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
PortalkucharskiPlatynowy Szef Kuchni (6855)

Zrazy z masą z wątróbki

Dla fanów wątróbki

Składniki:
  • sól, 1 szt.
  • pieprz, 1 szczypta
  • posiekana pietruszka, 1 łyżk.
  • masło, 4 dag
  • wątróbka, 10 dag
  •  
Sposób przygotowania

Wątróbkę drobno posiekać. Wszystkie składniki dokładnie wymie­szać, przyprawić pieprzem i solą do smaku. Masę rozsmarować na płatach mięsa, zawinąć. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650