Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
PortalkucharskiPlatynowy Szef Kuchni (6855)

Zaprawa francuska

Do sałaty

Składniki:
  • sok z cytryny, 1 szt.
  • olej, 3 dag
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Olej (oliwę) rozmieszać z dwiema łyżkami przegotowanej zimnej wody, przyprawić kwasem, dodać sól i cukier do smaku, wymie­szać z sałatą. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650