Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
PortalkucharskiPlatynowy Szef Kuchni (6855)

Surówka z rzodkwi czarnej

Polecam

Składniki:
  • czarna rzodkiew, 50 dag
  • śmietana, 15 dag
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • sok z cytryny, 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Śmietanę przyprawić solą, cukrem, kwasem i wymieszać ze startą na tarce rzodkwią tuż przed podaniem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650