Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
PortalkucharskiPlatynowy Szef Kuchni (6855)

Surówka z kapusty włoskiej z sosem majonezowym

Bardzo smaczna

Składniki:
  • kapusta włoska, 35 dag
  • jabłko, 15 dag
  • ogórek kwaszony, 10 dag
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • sok z cytryny, 1 szt.
  • sos majonezowy, 1 szkl.
  •  
Sposób przygotowania

Składniki surówki rozdrobnić, skropić kwasem, wymieszać z so­sem majonezowym. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650