Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
RakusSzef Kuchni (1430)

Poncz holenderski

Akcent prosto z Holandii

Składniki:
  • herbata, 1 szkl.
  • cukier, 8 dag
  • pomarańcz, 2 szt.
  • arak, 0.75 szkl.
  •  
Sposób przygotowania

Do naczynia, najlepiej kamionkowego dzbanka, wlać napar her­baty, arak oraz sok wyciśnięty z pomarańczy i posłodzić. Wymieszać i mocno podgrzać. Rozlać do ogrzanych szklaneczek. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650